Lenny
Box: 27

Lenny

Trancemedium. Spiritueel coach. Energetische behandelaar. NLP Master coach. Quantum Healing Hypnose Technique practitioner. Access Bars facilitator. Art of Feminine Presence teacher. Motivational speaker. Artiest.

Ik channel vanaf mijn 8e met spirituele gidsen. Mijn jeugd was een pijnlijke ervaring. Vol agressie, geweld en seksueel misbruik. Ik ontwikkelde chronische ziektes zoals diabetes type 2, astma, een bloedziekte. En ik ontving twee hersenbloeding in 2018 en 2020.

Al deze gebeurtenissen maken mij een ervaringsdeskundige. Ik heb alle technieken, tools, aanreikingen die ik gedurende al mijn opleidingen heb gevolgd veelvuldig toegepast op mijn eigen heling. Ik leef nog steeds met chronische ziektes en ik functioneer prima. Ik heb het leven gecreëerd dat ik wilde. En ik heb laten zien dat je spiritueel verantwoord werk kunt doen en er ook heel goed mee kan verdienen.

Ik werk doorgaans met high end klanten die gaan voor een spiritual journey traject. Maar ik ben er ook voor de ziel met een wat kleinere portemonnee. Omdat ik graag wil blijven dienen vanuit ubuntu. Tegelijkertijd sta ik voor: tarieven vragen naar wat jij jezelf waard vindt. Wanneer iemand kiest om privé coaching te ontvangen van mij, vraag ik dus ook echt een flink tarief. Dat ging niet van een leien dakje. Ik durfde vroeger niet eens €10,- voor mijn diensten te vragen. Ik wil graag laten zien dat het mogelijk is om voldoening te halen uit je werk en er fantastisch geld mee te verdienen. Het gaat om de journey, de weg ernaartoe.

Al mijn levenservaringen maken dat ik mensen kan helpen vanuit een diepe compassie, een diepe mate van begrip. En hoe donker mijn leven ook was, ik heb ervaren dat er altijd licht is. En dat licht wil ik nu graag zijn voor anderen.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd in Nederland, Singapore, Australië, de UK, Amerika en overige delen van Europa. Denk aan opleiding zoals: NLP Master coach, Art of Feminine Essence teacher, Access Bars, Transformatie coaching en energetisch (lichaams)werk. Trainingen op het gebied van ondernemerschap, sales,

Ik heb veelvuldig online en offline gewerkt. Online werken gaf me de gelegenheid om met mensen te werken van over de hele wereld.

Ik zou geen ander werk willen doen. Het geeft me voldoening, vrijheid, tevredenheid en vreugde.

Je bent niet je shit. Je bent wie jij kiest te zijn. Meer over Lenny https://www.myfullessence.com/ (kopieer de link in je adresbalk)

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht