Lenie
Box: 28

Lenie

Mijn naam is Lenie van Overdijk en heb ruim 30 jaar ervaring.

Ik werk puur en vanuit mijn lichtintentie met mijn gave. Dit doe ik zonder hulpmiddelen. Vanaf mijn jeugd heb ik al zeer veel paranormale ervaringen mogen beleven. Mijn gave heeft zich vanaf begin jaren ’90 in een stroomversnelling ontwikkeld. Mijn Gidsen boden mij de leerschool waardoor ik rechtstreeks in verbinding ben met de Lichtwereld. Mijn Missie in dit leven is om jou liefdevol te helpen in kracht en vertrouwen.

Verlichting bij pijn

Ik kan je heel goed helpen als het gaat om problemen met kinderen, huilbaby’s maar ook dieren kan ik helpen met mijn gave. Ook ben ik gespecialiseerd in pijnbestrijding en heb ik helende handen. In samenwerking met gene-zijde geef ik verlichting bij pijn door middel van magnetiseren.

Gesprekstherapeut

Tevens ben gesprekstherapeut bij liefde- en vriendschapsproblemen.

Energetische huizenreiniging

Tijdens het opschonen van huizen neem ik entiteiten waar en begeleid deze vervolgens naar het licht, waarbij het opheffen van blokkades ook een rol speelt.

Innerlijke rust

Tijdens ons gesprek zul je innerlijke rust mogen gaan ervaren via mijn stem en de lichtwereld. Ik werk in het verleden en in het NU. Je mag mij bellen met de meest uiteenlopende vragen, ik help je graag verder.

Een lieve groet van Lenie

Bel:0909-0237 70cpm

Ana

4 augustus 2020

Lieve Lenie, Ik wil jou bedanken voor het fijne gesprek. Je komt bij mij over als een zuiver persoon en iemand die oprecht wil helpen. Sinds de opschoning voel ik mij innerlijk rustig. Mijn dank daarvoor.

I.M. .

4 augustus 2020

Lenie is een schat van een vrouw met een hart van goud. Ik ben heel gevoelig voor negatieve energie en zij kan dit heel goed verwijderen. Entiteiten en indrukken. Ook voelt ze blokkades uit dit en vorige levens aan en deze kan ze ruimen. Tevens kan ze goed mee kijken en voelen in de processen waar je in zit. En met liefde magnetiseert ze je pijn klachten, de gave waar ze mee geboren is. Niets menselijks is haar vreemd en daarbij stelt ze zich ook open en kwetsbaar op, met de nodige humor. Ik kan oprecht zeggen dat ik van haar hou 🙂 Liefs voor Lenie en ook voor Ana bedankt voor deze lijn! Xxx I.M.

Anoniem

10 juli 2020

Lieve lenie , Wat ben ik ziels gelukkig dat ik je mocht ontmoeten ,je hebt me al zoo goed geholpen , bij het wegnemen van overleden personen die nog bij me ronddwaalden , nu ruimen we ook nog stukken uit het verleden op , lieve lenie , hartelijk dank <3

Imro

9 juli 2020

Lieve Lenie, heeeeel hartelijk dank voor al het werk dat je voor mij hebt verricht om het slechte te verbreken en te verwijderen en om mij te beschermen tegen al het negatieve. Ik ben je zeer erkentelijk en mijn dank is zeer groot en grenzeloos. Moge God jouw blijven beschermen en zodoende ik ook tot in eeuwigheid van dagen. Hartelijke groet. Veel liefs en een dikke kus van Imro.

Anoniem

29 juni 2020

Lieve Lenie, bedankt voor het verbreken van de zwarte magie. Liefs, Anoniem.

Linanne

18 juni 2020

Lieve Lenie Nog een compliment ! Had behoorlijke pijn in mijn kaak en je hebt door je magnetisme en gidsen de gave om pijn klachten te verzachten Heel erg bedankt .Liefs Linanne harpiste en componiste

Linanne

17 juni 2020

Lieve Lenie Je bent een topmedium.zuiver en oprecht .Je kan heel goed de diepte in gaan zodat oude blokkades worden opgeruimd.Je heelt terwijl ik aan de lijn ben .Ik ben je zeer dankbaar .Veel liefs Linanne Harpiste

Shima

23 mei 2020

Lieve medium Lenie, dank voor mijn fijne consult zojuist! Ben heel dankbaar dat ik u weer heb gevonden 🙂

Nico

17 mei 2020

Lieve Lenie, Bedankt voor je hulp en het fijne gesprek dat we hebben gehad. Hartelijke groet, Nico

Geret

8 mei 2020

MOEDERS JE BENT EEN KEI! Je weet wel wie? GROETJES ROTTJEKNOR😉😄 Geret

Amy

8 mei 2020

Lieve Lenie, Als een moeder luister je altijd en aandacht naar mij en geklaag, je wordt niet moe van mij. Ik wil je bedanken voor je liefde volle manier waarop je mij bij staat als ik het eventjes niet zie zitten, dan duw je mij weer verder van kom op. God zegene je voor je liefdevolle toewijding zoals jij je werk doet. Amy

Vincent Haex

1 mei 2020

Dag lieve tante Lenie Wat ben ik toch blij met jou en je gidsen als ik jou niet tegen was gekomen 16 jaar geleden was ik allang doorgedraaid denk ik ha ha. je merkt gelijk op als ik weer eens bezoek heb van entiteiten en de rust die je mij brengt kan ik niet om schrijven je hebt een heel speciale plaats in mijn Hart Dikke knuffel Vincent

Sonja

15 april 2020

Beste Lenie, Dankjewel voor de opschoning van storende energieen die mij lastig vielen, en je magnetiserende behandeling van je ontvangen die min buikpijn weg heeft gehaald. Zoals altijd weet je direct wat er bij me zit en ook hoe effectief je me opschoont. Je bent een topper! Liefs kus S.

L

15 april 2020

Lieve Lenie, Ik ben heel blij dat ik u tegen bent gekomen op de lijn. U bent naast een heel goed medium ook een prachtig, lief en oprecht persoon met uw hart op de juiste plek. Bedankt voor uw hulp aan mij en mijn familie. U bent een topper! Ik kan iedereen aanraden om u te bellen. U krijgt van mij een dikke 10! Lieve groeten van L.

Terug naar overzicht