Karin Paauwe
Box: 12

Karin Paauwe

Medium/ Coach

Hypnotherapie, EMDR, coach, helderweten, heldervoelen

Vanaf mijn 20e werk ik met mensen met verschillende achtergronden. Ik deed dit werk als B-verpleegkundige, pedagoog en therapeut/coach. De laatste18 jaar werk ik als hypnotherapeut, emdr-therapeut en coach in mijn eigen praktijk. Ik heb in al die jaren geleerd dat goed luisteren naar het verhaal van de ander essentieel is voor een goed gesprek. Daarbij hoort ook ‘het luisteren tussen de regels door’. Ik zal, waar nodig, de juiste vragen stellen om zo dichter bij de kern te komen. Mijn helderweten en heldervoelen komt daarbij goed van pas.

Mijn uitgangspunten voor een goed en helpend gesprek zijn: - Volledige aandacht voor de ander - Onbevooroordeeld luisteren - Tussen de regels door kunnen luisteren - De juiste vragen stellen, waar nodig - Ieder mens is uniek - Je weet meer dan je denkt - Ieder heeft zijn eigen specifieke vaardigheden en talenten die hij/zij kan inzetten om een volwaardig te leiden - Zelfwaardering en waardering voor de ander zijn de sleutels voor een aangenamer en vrijer leven

Ik ontmoet je graag voor een goed gesprek waarbij ik je zal helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je situatie. En je vandaaruit te ondersteunen naar een eventuele volgende stap of oplossing.

BELLEN MET CREDITS IS VOORDELIGER EN MOGELIJK VANUIT IEDER LAND.

Bel:0909-0237 90cpm

Initially, civil and canon law, literature, and medicine were among the subjects taught at the studium, https://dissertationowl.com and various famous scholars were invited to teach there giovanni bocaccio was essay writers for hire asked to lecture on the divine comedy.

Terug naar overzicht