Karin Eagle Star Woman
Box: 16

Karin Eagle Star Woman

Mijn missie is om mensen te helpen waar zij hulp nodig hebben. Ook ben ik een tolk tussen mens en dier. Tevens kan ik met de Bach Bloesems, waarin ik gecertificeerd ben, jou helpen je innerlijke kracht te hervinden.

Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar kwaliteiten die soms niet zichtbaar zijn voor henzelf. Dat komt door de blokkades die men heeft opgebouwd gedurende hun leven. Die blokkades kan ik opheffen juist door samenwerken met de Engelen en Aartsengelen. Zij en mijn gidsen helpen mij met mijn werkzaamheden als medium. Die samenwerken is puur. en ik hoop dit werk nog vele jaren te mag doen. Ook word bijgestaan door mijn 2 gidsen, en maak graag gebruik van Tarot-, Lenormand- en Opgestegen Meester Kaarten van Doreen Virtue.

Tevens ben ik tot niveau 2 van Bach bloesem consulente.

Als jij denk dat ik wat voor je zou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met mij op. Raadpleeg in geval van uw gezondheidsproblemen altijd uw arts of specialist.

Karin beheerst de Friese taal

https://www.eaglestarwoman.com

Bel:0909-0237 90cpm

Initially, civil and canon law, literature, and medicine were among the subjects taught at the studium, https://dissertationowl.com and various famous scholars were invited to teach there giovanni bocaccio was essay writers for hire asked to lecture on the divine comedy.

Terug naar overzicht