Joop Breuer
Box: 31

Joop Breuer

Je hebt tijdens en na deze coronacrisis de behoefte iets anders te gaan doen? Een andere bewustwording? Een nieuwe weg inslaan? Ik ga je daarbij helpen. Niet ik, maar jij bent degene die je leven gaat veranderen. Ik geef je handvatten, inzichten, laat je helemaal zelf ontdekken wat jij wilt en uiteindelijk kunt gaan doen.

Ik ben gepensioneerd maar ook een gepassioneerd persoon, die goed kan luisteren. Wil je je verhaal kwijt dan neem ik alle tijd voor je. Door een grote levenservaring, veel risico’s te nemen en vele studies ben ik de persoon geworden die met jou kan praten. Mijn ervaring is heel divers. Zo heb ik een man begeleid die plots zijn vrouw had verloren. Je zag hem veranderen van een terneergeslagen man terug naar zijn vrolijke oude ik. Op mijn werk heb ik een collega geholpen die al 30 jaar op zijn werk werd gepest. Onlangs nam hij afscheid waarbij hij zei: je bent het beste wat me is overkomen. Ook jonge mensen die zichzelf aan het ontdekken waren, hebben na gesprekken de juiste keuzes gemaakt. De coronacrisis is een toneel van emoties. Ik help je er doorheen te slepen.

Chatten bijvoorbaat op afspraak Indien ik niet aanwezig ben, kun je eventueel ook een belafspraak of chatafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl . Vermeld hierin een aantal data en tijdstippen waarop het jou gelegen komt.

Als je meer wilt weten oven mijn ervaring en expertises, raadpleeg dan mijn website https://joopbreuer.nl/

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht