John Webster
Box: 02

John Webster

Coach/Great Listener/Uplifting Spirit/Stresscounselar

Klik op foto voor uitgebreid profiel

Transformatie, Bewustwording, Geluk coaching, Reiki informatie en behandeling, Echtscheiding, Psoriasis-ervaringsdeskundige, Relativerings-specialist.

Luisteren kunnen we allemaal, daar hebben we oren voor. Begrijpend, niet oordelend luisteren is een gave. Een gave die bij mij past, die ik verder ontwikkeld heb. Communicatie, taal, verbinden met je gesprekspartner zodat je kan invoelen, meevoelen en met de kennis die ik tot mijn beschikking heb, adviseren. Dat is wat ik doe en wat ik kan. Daarnaast kan ik informatie halen uit wat jij vertelt. Informatie die je al tot je beschikking hebt, maar waar je nog niet bij kan komen, door blokkades, pijn, of simpelweg doordat je boos bent en je jezelf die informatie daardoor ontzegt. Die informatie beschikbaar stellen, dat is waar ik goed in ben. Kom met mij in gesprek door te bellen, of via chat, net wat voor jou prettiger voelt en stel je vraag of vragen. Ik help je graag uit de grond van mijn hart. Want dat is mijn missie in dit leven. Wees verbaasd en verwonder je over de antwoorden en inzichten die ik je, mogelijk, kan verstrekken en zo niet, dan ga je toch met een goed gevoel het gesprek uit en hou ik je niet langer op. Ook voor vragen over Reiki ben ik beschikbaar en wil je een behandeling op afstand dan kunnen we dat regelen. Als Reikimaster sinds 2000 heb ik de nodige ervaring om jou ook op dit pad te begeleiden. Maak je keuze en luister naar je gevoel. Iedereen op de pagina van rimpelsopjeziel is er om jou van dienst te zijn. Dat geldt ook voor mij! Let’s talk or chat. Feel welcome!

Lieve groet, John

https://webstarcoaching.nl/

Indien John niet aanwezig is, kun je een belafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl . Vermeld hierin een aantal data en tijdstippen waarop het jou gelegen komt.

BELLEN MET CREDITS IS VOORDELIGER EN MOGELIJK VANUIT IEDER LAND.

Bel:0909-0237 70cpm

Patricia

13 november 2019

John is een warme man met veel empathie. Het voelde goed om naar zijn adviezen te luisteren. Het muntje is gevallen. Dank je wel ” Patricia

Terug naar overzicht