John Webster
Box: 02

John Webster

Stresscoach/Hartcoherentiecoach

Stress, Burn-out, Hartcoherentiecoach, Counseling, NLP

Mijn naam is John, 60 jaar alweer en bij Rimpels op je ziel actief als coach, praatpaal, stress-counselor en Hartcoherentie specialist. Maar bovenal iemand die niet oordeelt, altijd feedback geeft als je dit wil met een positieve intentie en iemand met een groot invoelend vermogen. Auteur van het boek, Ik ben mijn huid niet, mijn leven met psoriasis. Wat mij brengt bij het volgende;

Heb jij een huidaandoening zoals b.v. psoriasis of welke andere ook, en heb je daardoor gevoelens van schaamte, van onzekerheid of voel je afgewezen door mensen binnen de maatschappij en je directe omgeving? Heb je het gevoel dat een relatie er daardoor niet in zit voor jou? Die gedachten zijn logisch en begrijpelijk, maar niet nodig. Met meer dan 40 jaar ervaring met die huid kan ik je feilloos vertellen hoe je er ook anders mee om kan gaan.

Ook voor het leren hanteren van stress kan je bij mij terecht. Vaak zie je geen keuzes meer vanwege die stress maar keuzes zijn er altijd. Iemand met een ruime blik en een niet oordelend vermogen zoals ik kan je helpen die keuzes voor je zichtbaar te maken. De oplossing zit altijd in jou, maar soms heb je gereedschap nodig om erbij te kunnen. Dat gereedschap kan ik voor je zijn, maar alleen als jij wil!

https://webstarcoaching.nl/

Bel:0909-0237 90cpm

Initially, civil and canon law, literature, and medicine were among the subjects taught at the studium, https://dissertationowl.com and various famous scholars were invited to teach there giovanni bocaccio was essay writers for hire asked to lecture on the divine comedy.

Terug naar overzicht