Johan Maigret
Box: 37

Johan Maigret

Life Coach en Counselor, Ervaringsdeskundig Ptss

Ben je vaak moe of futloos? Heb je weinig controle over je emoties en kan je je moeilijk focussen? Gevoelens van onzekerheid, twijfel of angst? Heb je last van allerlei vage lichamelijke klachten? Of heb je gewoon een behoefte aan een goed gesprek? Om je hart te luchten? Of omdat je verder wil?

Mensen die ik spreek, komen tot de ontdekking dat er niets mis met ze is........ Ze leren begrijpen vanuit welk bewustzijnsniveau zij functioneren, zien 'het grotere plaatje' en verkrijgen een diepere betekenis over zichzelf en uiteindelijk vertrouwen en meer geluk. Natuurlijk zijn er soms 'groeipijnen' maar teruggaan naar het oude niveau is geen optie meer.

Als Coach ben ik ervaringsdeskundig en heb ik hard gewerkt om volledig los te komen van diepe emotionele trauma’s. Daarbij heb ik een professionele achtergrond in de psychologie, de psychosomatische fysiotherapie en de hersenwetenschappen. Met deze bijzondere combinatie is mijn kracht het bieden van een vertrouwensbasis en het constructief aansluiten bij het verhaal van wie jij bent.

Samen op zoek naar optimale harmonie van lichaam en geest, vreugde, inzicht, groei, inspiratie, zingeving en/of innerlijke kalmte. Contact maken met jouw persoonlijke kracht en intuïtie is mijn grootste drijfveer.

Ik heb een sterk geloof in het zelfsturend vermogen van mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Ik geloof en ik heb zelf ervaren dat je toegang kunt ontwikkelen naar je bron van innerlijke wijsheid door het optimaliseren van de connectie tussen hart en brein.

Hierdoor krijgen mensen van binnenuit een natuurlijke glimlach en antwoorden op de vraag wat zij zelf, als mens of leider dienen te veranderen om effectief te kunnen functioneren in deze tijden van steeds snellere veranderingen en crisis.

Indien ik niet aanwezig ben, kun je eventueel ook een belafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl . Vermeld hierin een aantal data en tijdstippen waarop het jou gelegen komt.

Bel:0909-0237 80cpm

mirjam

2 maart 2021

Beste Johan, dankbaar ben ik dat ik nu al 3 sessies bij jou mag volgen, dankbaar voor alle inzichten die ik krijg waardoor ik steeds betere inzichten krijg en mezelf weer terug mag vinden in mijn eigen zijn. Waardevol en vol verwondering ben ik steeds opnieuw. warme groet Mirjam

Terug naar overzicht