Jaap van den Bold
Box: 15

Jaap van den Bold

Paragnost, Numeroloog, Tarotist

Klik op foto voor uitgebreid profiel

Welkom op mijn profiel

Ik ben al gedurende zo'n 35 jaar werkzaam in het paranormale en spirituele vlak. Heb veel gedaan voor de media, maar blijf de een op een contacten met de cliënt toch het leukst vinden.

Werkwijze

Ik werk met behulp van o.a. de Tarot, I-Ching, Numerologie, Pendelen, Helderziende waarnemingen en nog veel meer. Ook het voeren van zomaar een goed gesprek doe ik heel graag. Hoewel ik er van overtuigd ben dat de mens zelf verantwoordelijk is en blijft voor zijn eigen leven, wil ik de mensen die mij benaderen graag helpen bij het (terug)vinden van de voor hen goede levensweg als ze daar behoeft aan hebben. Kortom: ik wil mensen helpen!

Welke vragen kun je mij stellen?

Ik probeer mensen te helpen bij hun vragen op de meest uiteenlopende gebieden, maar ben ook in voor zo maar een gesprek als mensen daar behoefte aan hebben. Ik sta open voor iedereen, heb begrip voor iedereen,maar blijf ook zeggen, dat je als mens uiteindelijk zelf je leven leeft. Met andere woorden: je neemt altijd je eigen beslissingen en bent daar dus zelf altijd verantwoordelijk voor. Ik wil je helpen, je adviseren, maar uiteindelijk doe je alles zelf!

Mijn motto is: geef het verleden een plaats, denk aan morgen, maar LEEF VANDAAG!

Tot snel op de bellijn!

Jaap van den Bold

Jaap is met recht een oude bekende in de paranormale wereld. Hij werkte in de jaren 80 mee aan diverse programma’s zoals o.a. het Zwarte Gat bij Veronica. Wij zijn blij dat we iemand met zoveel ervaring aan ons team mogen toevoegen.

Redactie

Beschikbaarheid Meestal tussen 13.30 en 17.30 op werkdagen

Indien Jaap niet aanwezig is, kun je eenvoudig een belafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl met 3 tijdstippen. Je krijgt dan z.s.m. een bevestiging.

Bel:0909-0237 90cpm
Terug naar overzicht