Iris
Box: 12

IrisReadings, life coach, Adhd coach, intuïtief coach, Burn-out coach

Ik ben Iris 42 jaar. Ik sta positief in het leven. Ga graag op pad met mijn camper en mijn 2 franse bulldogs Moos en Catootje. Zo ontmoet ik de leukste mensen en kom ik op waanzinnig mooie plekken. Dankzij mijn ontwikkelde Intuïtie pik ik signalen onder de oppervlakte op. Je zou het voelsprieten kunnen noemen, een gave, 6e zintuig, iets paranormaals of gewoon een hele goede intuïtie.

In het reguliere circuit moeten er eerst een aantal gesprekken, testen, opdrachten worden gedaan voordat men bij de kern/oorzaak is, pas dan kan er gewerkt worden aan een oplossing. Ik heb het vermogen om snel achter de oorzaak te komen zodat we samen kunnen werken aan een oplossing waar jij gelukkig van wordt.

Mijn leven lang heb ik al contact met gidsen en overledenen. Als kind deed ik al voorspellingen. Ik geef kabbalistische readings, dat houdt in dat ik altijd naar verschillende mogelijkheden kijk. Ik kan voor meerdere keuzes leggen en zien wat u opties zijn. In mijn readings werk ik voornamelijk met tarot, lenormand, sjamaan, en zigeunerkaarten. Ik ben eerlijk en duidelijk in mijn antwoorden. Alle soorten vragen zijn welkom.

LIFECOACH

Ruim 20 jaar werkte ik met jonge kinderen en gezinnen. Dankzij mijn werk heb ik veel ervaring met coachen.

Mensen leven vaak vanuit een verwachtingspatroon. De buitenwereld heeft veel invloed over hoe jij je leven moeten leiden. Een gedachten die bij vele opkomt is “ wat zal iedereen van mij denken “ ook speelt onzekerheid, een laag zelfbeeld en doemdenken een grote rol om niet te veranderen. Ik kan jou helpen dit te veranderen.

ADHD COACH

Leren omgaan met adhd, gebalanceerd evenwicht vinden tussen oorzaak en gevolg. Daar waar jij last van hebt omzetten in iets positiefs. Ik help jou bij het ontwikkelen van jouw talent. Mensen met adhd zijn vaak sensitief, zijn gevoelig voor energieën om zich heen. Ik kan jou daarbij helpen.

INTUÏTIEF COACH

Connectie met jouw intuïtie versterken. Aandacht besteden aan het onderbewuste. Zodat jij leert te vertrouwen op het nemen van een besluit op wat je intuïtie je ingeeft. Leren luisteren naar je innerlijke stem, je gut feeling. Leer de kracht kennen van jouw intuïtie.

BURN-OUT COACH

Vaak zit er meer achter waarom je een burn-out krijgt. Krijg je wellicht een kans om je leven drastisch te veranderen? Geeft het universum jou de kans om het leven waar je al jaren van droomt waar te maken? Ik kan jou helpen om dit samen uit te zoeken. Zo’n 5 jaar geleden kreeg ik zelf een Burn-out, een heftige periode waarin ik iedereen die ik lief had kwijt ben geraakt. Ook financieel ben ik alles kwijt geraakt. Wat had ik graag destijds hulp gehad, deze persoon zou ik graag willen zijn voor jou!

RELATIE-GEZINSCOACH

Jaren werkte ik tevens als pedagogisch medewerker en heb ik veel ervaring met jonge kinderen en gezinnen waar het niet zo goed mee gaat. Vanuit deze ervaring kan ik goede adviezen geven. Soms zijn het maar kleine dingetjes, kleine veranderingen. Mensen hebben de neiging om alles groots te zien maar ik weet uit ervaring dat soms de meest kleine veranderingen grote positieve gevolgen. Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen helpen. Ik sta open voor alle soorten vragen.

Hopelijk tot snel. Liefs, Iris

Bel:0909-0237 80cpm

Iris

19 september 2022

Lieve iris, Wat ben jij zuiver lief oprecht en eerlijk Met je kaarten. Alles klopt zelfs in de details weten jou gidsen je te overtuigen. Gewoon /geweldig en apart. JE BENT EEN KANJER.👍🙌

Terug naar overzicht