Gerrie Hegeman
Box: 36

Gerrie Hegeman

Coach (Energetisch gezinstherapeut NEI therapeut Orthomoleculair voedingscoach)

Als holistisch gezondheidscoach kan ik je op afstand helpen met een NEI-sessie om weer in balans te komen.

Spanning – hoofdpijn/migraine – onbegrepen gedrag – angst – huilbuien – depressieve gevoelens – overgenomen emoties uit vorige generaties of een vorig leven – buikpijn – Voedselintoleranties of allergieën – blokkades in je energie – slechte nachtrust – zorgen – blokkades op geld – entiteiten – over- of juist ondergewicht – eczeem – bedplassen zijn zomaar een aantal onderwerpen die heel goed op te sporen zijn met een NEI-sessie.

Ook kun jij je zorgen met mij delen. Ik luister liefdevol en zonder oordeel.

Een op jouw afgestemd voedingsadvies behoort ook tot de mogelijkheden.

De NEI-methode

NEI is een zeer vriendelijke vorm van therapie. Met de biosensor brengen we de oude, niet verwerkte emoties die in het nu voor een blokkade zorgen aan het licht. Het fijne van deze methode is dat je oude onverwerkte emoties niet hoeft te herbeleven. We gaan juist met de trigger hiervan aan het werk. De oorzaak van de onverwerkte emotie, gaan we loskoppelen van wie je nu bent, waardoor je weer helemaal jezelf kunt zijn. Hoe fijn is dat!

Ook non-verbaal vindt de Biosensor zijn weg naar het onderbewustzijn. Hierdoor is een NEI-sessie ook heel fijn voor kinderen. Ik kan in ons gesprek op afstand testen zodat het kind er niets van merkt, voor het kind wel zo prettig.

Het is ook mogelijk om tijdens een gesprek je vitaminen en mineralenbalans te testen. Je weet direct of je een tekort, of wellicht een teveel hebt en waar het uit balans is. Voedselintoleranties allergieën hebben vaak een onderliggende reden. Dit kan puur fysiek zijn, het kan ook zijn dat er een emotie onder zit die dit triggert.

Als holistisch gezondheidscoach luister ik naar wat jij op dat moment nodig hebt. Voel je welkom om mij te bellen.

Wil je meer over mij weten kijk dan op www.gezondmetgerrie.nl voor mentale en fysieke gezondheid.

Bel:0909-0237 80cpm

Gerrie

8 februari 2021

Heel degelijk consult die mij goed verder hielp. Ontzettend bedankt

S

29 januari 2021

Beste Gerrie, Wat een fantastische ervaring met de biosensor om de 5 elementen waar we mee verbonden zijn volledig te balanceren. Ik had inderdaad altijd ongemak bij de plekken die je aangaf vanuit mijn onderbewustzijn en dat waren ook mijn zwakke plekken waar ik op leeg liep. De hitte die ik altijd in mijn handen had was ik jarenlang kwijt, deze kwamen gisteren volledig terug. De geestelijke en lichamelijke reacties van het balanceren waren waanzinnig! Echt een healing voor iedereen om aan te raden en jezelf in deze chaotische tijd te resetten. Pracht werk! Liefs S.

Terug naar overzicht