Elza
Box: 13

Elza

Medium/Coach/Ervaringsdeskundige

Individuele familieopstellingen, familiedynamiek, narcisme, codependency, relaties

Niets is wat het lijkt.

Soms zit je verstrengeld in relaties waarvan je je afvraagt hoe je daarin terecht gekomen bent. Waarom trek je bepaalde zielen aan en wat hebben zij jou te vertellen? Omdat er ergens onderweg in jouw leven pijn opgelopen kan het zijn dat je die pijn, uit overleving, hebt weggedrukt. En dan zul je net zien dat er in jouw relaties steeds weer iemand is die op die pijnlijke plek drukt.

Durf jij onder ogen te zien waar jouw pijnpunten op jouw ziel zitten? Durf jij het masker af te zetten die je uit bescherming bent gaan dragen?

Ik help je inzicht te krijgen in de schoonheid die achter je masker verborgen ligt. Mijn kwaliteiten zijn dat ik hoor wat er niet gezegd wordt, dat ik voel waar het ├ęcht knelt, en dat ik zie wat er niet getoond wordt. Dit kan ik zowel telefonisch als in chat.

Liefs, Elza

Bel:0909-0237 90cpm

Initially, civil and canon law, literature, and medicine were among the subjects taught at the studium, https://dissertationowl.com and various famous scholars were invited to teach there giovanni bocaccio was essay writers for hire asked to lecture on the divine comedy.

Terug naar overzicht