Ellen Schouten
Box: 44

Ellen Schouten

Niet online? Stuur whatsapp naar +31615313874

Spiritueel coach, helderziend, heldervoelend en helderwetend

Als kind al zag ik allemaal lichtwezens om mij heen, die me troost gaven en dingen tegen me vertelden. Al 40 jaar werk ik nu met deze lichtwezens, die me helpen om andere mensen te helpen in hun persoonlijke proces. Samen met gidsen kan ik voor opheldering zorgen en mogelijk vele vragen voor u beantwoorden.

Soms mag ik iets zien voor uw toekomst en kan u vertellen wat deze voor u te bieden heeft en/of is er contact met overledenen .

Ellen Schouten

Ik mag werken met helende energie die ook op afstand via gesprekken werkt. Ik stem mij dan af op uw energie en ervaar dan uw blokkades in het lichaam, door onverwerkt verdriet, stress, angst, vaste patronen etc. Hierin kan ik dan rust en heling bieden. Tijdens de healing wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. U wordt de mogelijkheid aangereikt om uw bewustwording te vergroten. Ook ben ik een medium en mag boodschappen doorgeven van overledenen.

Tijdens een consult kunt u over elk onderwerp vragen stellen. Liefde, werk, persoonlijke groei. We voelen ons allemaal wel eens onzeker, ik ben dan graag uw luisterend oor. Samen met mijn gidsen kan ik inzichten geven om verandering in gang te zetten. Hoe kun je omgaan met zorgen, angst en onzekerheden. Herinner je dat je diep vanbinnen al heel bent en dat je enkel de laagjes aan het afpellen bent die maken dat je die heelheid weer kunt zijn.

Ik heb vele gaves. Ik spreek persoonlijke zielenboodschappen in op aanvraag en ik schrijf zielenboodschappen op kaarten van mijn spirituele schilderijen die ik de loop der jaren heb geschilderd. Ook schrijf ik spirituele gedichten die ik heb gebundeld in mijn bundel “omarm het leven”. Hiervan is meer te zien en te lezen op mijn website www.lichtcirkel.org

Bel:0909-0237 80cpm

Ga bellen met Ellen

8 juli 2022

Lieve Ellen Bedankt voor het mooie warme en interessante gesprek op zielsniveau. Heb het als zeer leerzaam ervaren tevens bedankt voor de healing en tips. Ellen is een Top Medium etc,etc en ik raad iedereen aan "Ga Bellen met Ellen". Blauw blauw blauw ik hou van jou. Een lieve warme groet van Blauwhartje xxx

Terug naar overzicht