Dennis Hoof
Box: 41

Dennis Hoof

Hallo ik ben Dennis Hoof,

Ervaringsdeskundig coach op het gebied van faillissement en trauma, scheiding en trauma, burn-out, transformatie, narcisme, psychische disbalans, gedragsproblemen en verslavingen.

Homoseksualiteit

Voor veel mensen die homoseksueel zijn is het moeilijk om hun ware gevoelens te uiten, uit angst voor vooroordelen of afwijzing van een geloofsgemeenschap of hun omgeving. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn eigen 'coming out' en weet hoe intens moeilijk dit proces kan zijn. Als ervaringsdeskundige richt ik mij op het creƫren van openheid en acceptatie en kan ik je helpen en adviseren om deze moeilijke worsteling door te komen.

Coaching

Daarnaast ben ik coach en ervaringsdeskundige op het gebied van faillissement en trauma, scheiding en trauma, burn-out, transformatie, narcisme, psychische disbalans, gedragsproblemen en verslavingen. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam binnen de sector Zorg & Welzijn en Geestelijke gezondheidszorg en heb daar vele stappen mogen zetten, met vallen en opstaan. Door mijn heldervoelendheid, grote levenservaring en coachend vermogen kan ik jou helpen een nieuwe weg in te slaan, door het bieden van 'lichtpuntjes', inzichten en handvatten! Uiteindelijk ben jij diegene die de stappen moet gaan zetten.

Wil je jouw verhaal kwijt, dan neem ik alle tijd voor je. Mijn kracht is om vanuit verbinding, een groot hart, passie en een luisterend oor een ander te helpen!

Als ik niet aanwezig ben, kun je een afspraak maken per email. Vermeld enkele tijdstippen die jou het beste gelegen komen. info@rimpelsopjeziel.nl

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht