Barka
Box: 65

Barka

Barka niet aanwezig? Stuur whatsapp bericht naar Rimpels op je ziel 06 15313874 voor het maken van een chatafspraak.

Ervaringsdeskundige, helder voelend, motivator, levensadvies, lifechanger, narcisme, relatieproblemen, handicap, loverboys, bewustwording....

Mijn naam is Barka en Rimpels op je Ziel kwam op mijn pad via een kennis die mij erop attendeerde dat ik wel eens een aanvulling zou kunnen zijn bij de mooie groep mensen die al vele van jullie hebben geholpen of nog steeds helpen. Ik ben super enthousiast en kan niet wachten om mijn diensten te mogen aanbieden.

Ik combineer levenservaring, werk en gedane opleidingen tijdens ons gesprek, Van nature kan ik snel schakelen en werk ik oplossend gericht ook voel ik snel aan wat iemand eventueel nodig heeft om verder of los te komen. Dit alles doe ik met een positieve en energieke persoonlijkheid. Ik heb meer dan 10 jaar als persoonlijk begeleidster in de intensieve zorg gewerkt, Jongerencoach, Jobcoach en nog vele verschillende zorgbanen. Dit omdat ik al heel mijn leven graag zorg voor mijn medemens die het nodig heeft met veel liefde en passie nog steeds doe. Ondertussen werk ik alweer bijna een jaar voor mijzelf AzZaCare (Op verschillende mediakanalen te vinden).

Wat er ook in je leven speelt niets is voor mijn vreemd, raar of gek.

Hopelijk tot snel!

Lieve groet, Barka

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht