Anne Nieuwenhuizen
Box: 32

Anne Nieuwenhuizen

Familieopstellingen, bewustwording, omgaan met ziekte, ervaringsdeskundige in rouw en verlies. Healer

Een van mijn gaven is het mogen doorgeven van informatie, van overleden personen. Zij zijn de bloemen in de prachtige tuinen van uit het universum die ons graag willen helpen de vreugde in ons hart weer te hervinden.

Graag stel ik mij open en luister naar jouw vraag of verhaal, zonder oordeel en met liefde en compassie.

Bewustwording Hoe kunnen we de deur van ons hart weer openen en onze kwetsbaarheid met de kracht van liefde weer te verbinden? Er zijn vele vormen van rouw en verlies. Pas als je deze weg door je rouwlandschap durft aan te gaan, krijgen de emoties gelegenheid om te veranderen.

Bewustwording is vergeving en acceptatie maar ook ‘ja’ zeggen tegen dat wat is. Hiervoor werk ik met de techniek vanuit de Ho oponopono leer. Deze vier zinnen zijn een krachtige en helende ondersteuning. Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik de mogelijkheden om liefdevol met je mee te kijken. Samen met jou loop ik mee in jouw landschap. Niet om je te dragen maar wel om je de mogelijkheden te laten zien zodat jij je stap durft te nemen. Terug in jouw innerlijk licht en in je innerlijke kracht.

Healing. Samen met de Engelen stem ik mij af op jouw energieveld. Zij laten mij zien wat jouw blokkades zijn. Met deze liefdevolle energie worden deze aangeraakt, zodat zij aan de oppervlakte komen en worden geheeld.

Liefs Anne

Mijn website is www.glimlachvanmijnhart.nl

Bel:0909-0237 80cpm

Samantha

7 januari 2021

Niets anders dan lof voor Anne! De gesprekken die ik met Anne heb geven altijd dat steuntje in de rug. Ze geeft me handreikingen om stappen te zetten en verzekerd mij dat ik op de goede weg ben! In mijn paniek en onzekerheid weet ze me weer even met beide benen op de grond te zetten en is getuige van mijn vorderingen. Een psycholoog is niet nodig, gesprekken met vriendinnen zijn fijn, maar soms heb je nét iets minder, iets meer of iets anders nodig en dan was Anne daar!! Dank je wel Anne!! Veel liefs! 🙏🏽

CB

6 januari 2021

Lieve Anne, Wat een fijne gesprekspartner je. Rechtstreeks uit het hart komen je inzichten.To the point en gelijk inzetbaar. Heb door jou te spreken mooie stappen gemaakt. Dankjewel lieve Anne

Terug naar overzicht