Angela Velthuis
Box: 39

Angela Velthuis

Toveren kan ik niet maar ik kan je wel helpen meer magie in je leven te creëren.

Angela Velthuis, Energetisch therapeut, Cranio sacraal therapeut, levenscoach, moeder van 4 dochters, verpleegkundige, hoog gevoelig, intuïtief. Ik heb veel ervaring met sterven en geboren worden en een heldere spirituele kijk op het leven. Ervaringsdeskundig als het gaat om niet-geaard zijn, je niet thuis voelen hier, het gevoel er niet bij te horen.

Ik luister naar je met mijn hart - zonder oordeel en coach jou graag in je transformatie tot wie jij in essentie bent. Onze oorsprong is licht en liefde en we zijn op aarde om ervaring op te doen met betrekking tot dualiteit. Weet jij niet goed hoe je om moet gaan met deze ervaringen? Wil jij ook de signalen van de engelen leren zien?

Heb jij telkens klachten in je lijf en weet je niet goed hoe je die kunt vertalen naar gebeurtenissen in je leven? Het overgrote deel van de klachten in je lichaam komen voort uit ons brein: wat is jou tactiek om ergens mee om te gaan, je karakterstructuur, je overlevingsmechanisme. Helpt het je nog of heb je het niet meer nodig?

Ik kijk met je mee waar de energie niet stroomt en spiegel je wat er gebeurt. Hiermee help ik je te kijken naar hoe je in het leven staat en waar je dit naar iets positiefs om kunt buigen zodat het weer stromen gaat.

Ik ben op wisselende dagen bereikbaar. Als ik niet aanwezig ben kun je een mailtje sturen op welke dagen jij bereikbaar bent dan maken we een afspraak voor een telefonisch consult. Stuur dan een mail naar info@rimpelsopjeziel.nl

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht