Ana Akkermann
Box: 01

Ana Akkermann

Worden wie je werkelijk bent. Ik kan jou helpen met het inzichtelijk maken van gedachten en angsten die jou belemmeren jezelf te zijn. Een transformatieproces kan zeer ingrijpend zijn. De angst voor afkeuring en er niet meer bij horen, vormt vaak een blokkade om dit proces te doorleven. Wie echter tegen zijn innerlijke gevoelens vecht, is ongelukkig en kan dit zelfs gevolgen hebben voor de gezondheid. Er anoniem over praten met iemand die jou niet persoonlijk kent, is de eerste stap. Je krijgt geen oordeel als feedback. Niet alleen grote transformaties maar ook kleine veranderingen en twijfels kun je met mij bespreken.

Jarenlang werkte ik op de grote lijnen zoals Astrotv en Dit is mijn toekomst. Ook heb ik een korte periode (onder de naam An de Wit-Akkermann) het live programma AstroTv gepresenteerd. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen als intiutief coach. Naarmate ik mijzelf ontwikkelde, veranderden de gesprekken op de lijnen en ontdekte ik dat veel mensen oprecht behoefte hebben aan steun tijdens moeilijke levensfases. Ik kwam tot de conclusie dat ik meer wilde zijn dan een waarzegger. Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat ik deze hulplijn heb opgericht. Nu kan ik mijn levenservaring gebruiken om anderen te helpen tijdens het verwerken van een pijnlijk verleden en ondersteuning bieden bij het herinrichten van een nieuw hoopvol leven.

Op werkdagen houd ik van 9.00 tot 12.00 uur een telefonisch spreekuur. Ook buiten deze uren om zal ik, indien ik daarvoor in de gelegenheid ben, ook aanwezig zijn. Je kunt eventueel ook een belafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl

liefs, Ana

BELLEN MET CREDITS IS VOORDELIGER EN MOGELIJK VANUIT IEDER LAND.

Bel:0909-0237 90cpm

Initially, civil and canon law, literature, and medicine were among the subjects taught at the studium, https://dissertationowl.com and various famous scholars were invited to teach there giovanni bocaccio was essay writers for hire asked to lecture on the divine comedy.

Terug naar overzicht