Amba Diana
Box: 50

Amba DianaWees welkom,

Het leven is wispelturig en soms duister. Om het leven optimaal te beleven, is het belangrijk te weten wat er speelt omtrent oorzaken uit het verleden die het heden beïnvloeden met gevoelens van angst, verdriet, pijn en boosheid. Door stress en het hedendaags opgejaagd voelen, kunt u ook de weg kwijtraken.

Met mijn fijn luisterend en invoelend vermogen mag ik u in liefde en zachtheid, inzichten en handvatten geven omtrent uw vraag of probleem. Als u zich bewust bent van de oorzaak kunt u uw leven helen door deze te transformeren. Hierdoor kunt u positieve veranderingen in uw leven creëren.

Ook kan ik u helpen met levensvragen over leven en dood en vraagstukken over winti. Als hulpmiddel gebruik ik coachingskaarten, zigeunerskaarten, lenormand kaarten, kaarten van de Ziel, in verbinding met het Goddelijke, in ieder mens aanwezig, en Moeder Aarde. I AM that I AM.

Ik volgde diverse spirituele trainingen en opleidingen, zoals NLP, Regressie- en Reïncarnatietherapie, Individuele familieopstelling.

Stel uw eerlijke vraag. Ik luister en geef u open en eerlijk en zonder oordeel, antwoord zodat u verder kunt in liefde, kracht en vertrouwen. Warme groet, Amba-Diana

Meer informatie vindt u op mijn website: www.freeankra.nl

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht