Amba
Box: 50

Amba

Niet online? Stuur whatsapp naar +31615313874

- Intuïtief bewustzijnscoach/Ervaringsdeskundige mbt leven en dood - Winti-vraagstukken

Welkom lief mens,

Weet je dat het antwoord dat je zoekt, reeds in jou aanwezig is en dat alles in het leven zijn tijd en plaats heeft?

Door de vele gebeurtenissen en situaties uit het verleden en erfenissen, die het heden beïnvloeden met gevoelens van angst, verdriet, pijn en boosheid, kun je op een kruispunt in je leven komen te staan. Je voelt stress, onrust en voel jij je opgejaagd. Je weet dan niet meer hoe je verder kunt gaan.

Als intuïtief bewustzijnscoach kan ik je helpen bewuster te worden van de mogelijke oorzaak door naar jou te luisteren en te voelen, waar je nu staat in je leven door de ontstane gebeurtenissen en situaties. In verbinding met het hoogste Goddelijke bewustzijn en Moeder Aarde krijg ik de antwoorden die op dat moment noodzakelijk zijn.

Ook kan ik je helpen met levensvragen over leven en dood en Winti-vraagstukken.

Als hulpmiddel gebruik ik, indien nodig, Zigeuners-, Lenormandkaarten.

Ik luister en geef u open en eerlijk antwoord zonder oordeel, zodat u verder bewust kunt leven in liefde, kracht en vertrouwen.

I Am that I Am

Warme groet, Amba

Bel:0909-0237 80cpm

Toewijding

15 oktober 2022

Lieve Amba, Ik zal het kort samenvatten: ik geniet van de gesprekken die we met elkaar hebben.  Jouw wijsheid, inzicht en het delen van jouw persoonlijke groei maken je tot een prachtige empathische coach. De tijd vliegt en is er met jou al snel een uur verstreken. Met een verruimde blik weer verder op het pad van ontwikkeling en bewustwording. Dank je wel mooi mens. Liefs, A  

Coby vd. Stelt

20 mei 2022

Lieve Amba Diana, Ik heb jou donderdag 19 mei gesproken,over mijn moeder, die bezig is, om over te gaan, We hebben ook nog wat andere zaken besproken, Ik heb er veel aan gehad! Dankjewel,je ben een liefdevolle mevrouw, Liefs Coby

Terug naar overzicht