Buitenaards contact

Datum: 13 mei 2021

Jaren geleden was het een enorm taboe wanneer je vertelde dat je kon communiceren met overleden personen en dat je ze zelfs kon zien.  Inmiddels begrijpen we dat dit te maken heeft energie, en dimensies met een andere frequentie. We hebben de geheimzinnige seances uit de donkere achterkamertjes gehaald. Steeds meer leerden wij ons open te stellen voor zaken die we niet met onze ogen konden waarnemen. De tijd dat de spot werd dreven met mensen die anders konden waarnemen en ervaren als de doorsnee mens, ligt gelukkig achter ons.

Opnieuw maken wij als mens een sprong in onze bewustwording. Naarmate wij groeien in deze bewustwording, ontwikkelen wij ons qua gevoelsleven. We hoeven niet persé met onze stoffelijke ogen te zien maar richten wij ons steeds meer op waarnemingen vanuit ons gevoelsleven.  

De verhoogde frequentie op aarde opent de poort naar een hogere dimensie waardoor het nu ook mogelijk wordt om contact te maken met buitenaardsen. Of beter anders gezegd……de buitenaardsen zoeken contact met ons.

Net als in de film?

In speelfilms werd dit gebracht als griezelig en ging men ervan uit dat de buitenaardsen kwaadaardig zouden zijn. Maar is dat ook zo? Steeds meer wordt duidelijk dat we aan de vooravond staan van een ontmoeting die ons niet kwaadgezind is. In tegendeel, er komt juist hulp omdat ‘zij’, mede op het gebied van medische wetenschap, verder zijn dan wij. Het Pentagon heeft bekend gemaakt dat zij deze zomer rapporten naar buiten zullen brengen. Echter wordt door veel mensen de zuiverheid van deze berichten juist in twijfel getrokken. De tijd zal het ons leren.

Veel mensen hebben allang contact

Veel mensen hebben als kind en ook later allang contact gehad. Je kunt je voorstellen hoe eenzaam zij zich voelen omdat niemand ze gelooft. Het is nog steeds niet eenvoudig om je verhaal naar buiten te brengen.  

Ook op dit vlak verandert er nu gelukkig ook veel. Mensen gaan nu praten al is het soms nog steeds beter dat zij dit anoniem doen zoals Monique in dit interview. Openhartig vertelt zij over haar ervaringen waar wij heel veel van kunnen leren. De openhartigheid van Monique is een steun voor de mensen die nog steeds moeite hebben om op dit vlak uit de kast te komen.

Welke rol speelt Rimpels op je ziel betreft dit onderwerp?

Een van onze consulenten had als kind ook ervaringen met buitenaards contact. Als jij een gesprekspartner zoekt waar jij je veilig bij kunt voelen, is het natuurlijk fijn om te weten dat deze persoon zich op de lijn inzet om naar jou te luisteren en/of om ervaringen uit te wisselen.

Helaas is het, ook voor deze consulente, nog te vroeg om zich met haar ervaringen publiekelijk te profileren.  Dit heeft o.a. te maken met familie en sociale omgeving. Gelukkig is zij de schaamte allang voorbij.

Contact

Als jij graag in contact wilt komen met deze bijzondere consulente, kan dat alleen na een korte screening. Daarom verzoeken wij je om een privé bericht te sturen via Messenger op onze facebook pagina. Aan de hand hiervan zullen wij bepalen of we de naam en het box nummer bekend zullen maken.