Redactie


4 november 2019 - Blogs

Boodschap van de engel Ariëlle

Boodschap van engel Ariëlle

Dagkaart maandag 4 november 2019

Bron: Boodschappen van de engelen door Doreen Virtue

 

Ariëlle

Nieuwe psychische en spirituele ervaringen veranderen je kijk op de wereld en op jezelf. Laat je spirituele gaven tot bloei komen door studie, gebed en meditatie.

Het is geen verbeelding. Jij bent echt paranormaal begaafd en je staat echt in contact met de spirituele wereld. Jij krijgt deze mystieke ervaringen omdat je geestelijk steeds meer voor openstaat en omdat je de Engelen gevraagd hebt naar het doel van jouw leven. Ikzelf maak deel uit van een grote groep engelen die zijn aangewezen om degenen bij te staan die spirituele gaven hebben. We zullen ook aardse helpers op je weg sturen , in de vorm van spirituele leraren, boeken en cursussen zodat je je spirituele vermogens verder kunt ontwikkelen.

 

Je hoeft geen angst te hebben voor je gaven. Ofschoon je als kind of in je vorige leven misschien geplaagd of gestraft werd omdat je paranormaal begaafd was, kunnen wij je helpen om over je mogelijke angst heen te komen. Vraag maar om hulp die zal je gegeven worden.

De aarde heeft op dit moment ook jouw hulp nodig. Wij vragen je om regelmatig de Goddelijke liefde en het Licht in jezelf naar degenen die daar het meest behoefte aan hebben te zenden. Je kunt dit doen door eenvoudigweg de intentie te hebben om stralen liefdevolle energie naar elke plaats, plant, dier, mens en situatie te sturen en het is al gebeurd. Wij zijn je heel dankbaar dat je een aardse hulp van de Engelen bent.

Ariëlle

De mediums en coaches van Rimpels op je ziel

Dagelijks bieden wij jou een boodschap aan vanuit het universum. Dit ter ondersteuning tijdens jouw transformatie, de weg die je aflegt terug naar jezelf. Het is de weg van liefde en bewustwording van wie je werkelijk bent en wat jouw missie is in dit leven.  Het is een zuivering van alle overtuigingen die jou belemmeren gelukkig te zijn. Graag moedigen wij jou aan tijdens dit soms pijnlijke maar tevens prachtige proces. De consulenten van Rimpels op je ziel helpen je met liefde om jouw pad te verlichten. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ana Akkermann

Als je vragen hebt naar aanleiding van deze Engelenreading kun je hier met één van onze consulenten over praten in een online telefoonconsult of via een chatgesprek.

Meer info vind je op www.rimpelsopjeziel.nl

Terug naar blog overzicht