Auteur Rob Derksen

Een boek waarmee Rob een bewustwording op gang wil brengen dat een mens veel meer is dan wij vaak aan de buitenkant kunnen zien en dat de basis van ons gedrag, ons denken, ons voelen en ons handelen wordt gelegd in de eerste 18 levensjaren. Het gezin waarin je opgroeit, de omstandigheid waarin dat gebeurt, je schooltijd en je omgeving hebben een allesbepalend effect op de start die wij als kind in dit leven maken en hoe wij ons als volwassene neerzetten in ons leven.

Wij leven in een maatschappij waarin een diversiteit aan ‘stickers en negatieve benamingen’ te pas en te onpas op onze kinderen, onze jeugd en onszelf worden geplakt. Stickers beperken ons enorm in ons Zijn en laten ons vaak handelen vanuit Ego (het hoofd) en minder vanuit ons hart. Rob hoopt met het boek de lezer een eind op weg te helpen in haar of zijn ont-wikkeling en bewust-wording. Je zult dichter bij jouw zielskwaliteiten komen en meer zicht krijgen op wie je werkelijk bent. Hij geeft je handvatten hoe jij je ‘kelders met emoties’ kunt legen en je ‘berging met verborgen kwaliteiten’ kunt uitpakken. Je hart zal daardoor helen en opengaan, waardoor jij meer in je autoriteit zult komen en een vitaler en gelukkiger leven kunt leiden.

 

Waar je het boek kunt bestellen.

Het boek is te verkrijgen als pocket uitgave (€ 15,-) en als E-book (€ 5,-), 269 pagina’s.

Wil je de pocket uitgave bestellen, maak dan € 15,- over op rekening NL86TRIO01984 37 307 t.n.v. Rob Derksen, Bewustwording & Zelfontwikkeling. Als je het boek bij Rob bestelt, zal hij er intuïtief een boodschap voor je in schrijven.
Vermeld je naam en volledige adres bij de overmaking, zodat hij je het boek kan sturen.

Wil je de E-book versie, maak dan € 5,- over op rekening NL86TRIO01984 37 307 t.n.v. Rob Derksen, Bewustwording & Zelfontwikkeling en vermeld dan je naam en email adres, zodat hij je het bestand kan mailen.

Het boek is ook te bestellen bij boekhandels en diverse internetaanbieders, waaronder Bol.com

Je kunt het boek inzien en de eerste pagina’s van elk hoofdstuk lezen door te klikken op Inzage exemplaar

advertentie

HOME

 

Terug naar blog overzicht