Dagkaart vrijdag 8 november

Bron: Helende Kracht van Universele Liefde

Jouw lichaam, dat jouw voertuig is op de planeet Aarde, heeft een stem. Het vertelt je wat het nodig heeft. Schenk dus aandacht aan jouw lichaam en wat het jou probeert te vertellen. Als een gedeelte ervan uit evenwicht is of wordt geblokkeerd, zal het jou dat laten weten. Wees liefdevol en zacht tegen je lichaam, koester en respecteer het en let boven alles op jouw gedachten. Wees je bewust van wat je denkt. De volgende keer dat je een negatieve of kritische gedachte hebt over om het even welk lichaamsdeel, sta hier dan bij stil en verander die gedachte in een liefdevol en aanvaardend alternatief. Wees dankbaar en bedank jouw lichaam voor alles wat het doet.

 

Tekst loopt door onder de advertentie

www.rimpelsopjeziel.nl

Sluit je ogen. Adem langzaam in en laat de lucht door elk deel van jou stromen. Ontspan jouw lichaam, ontspan jouw gedachten en stel je elke adem voor als een verzachtend, gloeiend licht dat elk deel van jou heelt.

Negatieve gedachten, emoties en houdingen liggen vaak in de basis van veel ziekten. Laat dus enkele positieve gedachten toe om te bloeien. Door jouw overtuigingen en houding te veranderen, zal jouw lichaam ook veranderen.

 

Tekst loopt door onder de advertentie

Paranormale en Spirituele Advieslijn

De mediums en coaches van Rimpels op je ziel

Dagelijks bieden wij jou een boodschap aan vanuit het universum. Dit ter ondersteuning tijdens jouw transformatie, de weg die je aflegt terug naar jezelf. Het is de weg van liefde en bewustwording van wie je werkelijk bent en wat jouw missie is in dit leven.  Het is een zuivering van alle overtuigingen die jou belemmeren gelukkig te zijn. Graag moedigen wij jou aan tijdens dit soms pijnlijke maar tevens prachtige proces. De consulenten van Rimpels op je ziel helpen je met liefde om jouw pad te verlichten. Je hoeft het niet alleen te doen. Het is vrij eenvoudig om met een coach of medium te bellen of te chatten. Indien de consulent van  jouw keuze niet aanwezig is, maak je gewoon een belafspraak.

www.rimpelsopjeziel.nl

 

Terug naar blog overzicht