Reconnective Healing

Datum: 4 mei 2021

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Levens veranderende ervaring

Reconnective Healing is vaak een levens veranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing, Egyptian Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.

Helingen komen in allerlei soorten

Helingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.

Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaal gesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je opkomt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.

Reconnective Healing kan ook heel goed op afstand

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt, dat het zal “helpen”. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat De Reconnectie echt maakt. Je bent klaar om te ontvangen. Reconnective Healing kan ook heel goed op afstand, het is niet noodzakelijk om fysiek aanwezig te zijn.

Bonuviki Healing Therapie

Bonuviki Healing therapie kan gegeven worden op het hele lichaam van mens en dier. Tijdens een behandeling wordt heel het lichaam, geest en aura gereinigd en terug in balans gebracht, maar belangrijker is dat men pijnlijke plaatsen kan behandelen en hierdoor de pijn vermindert of wegneemt. Deze therapie is niet schadelijk voor lichaam en de geest en mag op iedere persoon of dier worden toegepast.

Men kan de Bonuviki Healing therapie naast elke andere vorm van therapie of geneeswijze gebruiken. Wanneer je al onder behandeling bent van een reguliere arts, kan deze therapie als ondersteuning of als aanvulling gebruikt worden.

De Bonuviki Healing therapie vindt plaats boven het lichaam in de aura. Tijdens de behandeling houdt men de kleding aan. In de aura van de mens, vormen zich het beginstadium van energieblokkades, waaruit verschillende ziektes kunnen ontstaan. De eerste pijn die men voelt bevindt zich eerst buiten het lichaam in de aura, na langere tijd zet de pijn zich vast binnen het lichaam en ontstaat er een innerlijke energie blokkade. Wanneer er pijnlijke plaatsen zijn in het lichaam, kunnen deze behandeld worden met verschillende symbolen:

– de bergkristallen Vajra

– de dubbele Viswa Vajra

– kristallen engeltjes

– kristallen schedeltjes

 

Tijdens een behandeling kunnen er uiteenlopende sensaties zijn; temperatuursveranderingen, tintelingen, druk, emoties en zelfs kan de pijn even verergeren. Dit is een normale reactie.

Wil jij graag op een afstand een healing ontvangen? Neem dan contact op met Corrie via 0909-0237 box 29. Kijk voor bereikbaarheid op haar persoonlijke pagina.

Tekst loopt door onder afbeelding

Bonuviki Healing Therapie

Bij Bonuviki Healing Therapie stelt men geen diagnose en behandelt noch geneest men ziektes. Verder is de Bonuviki Healing Therapie niet bedoeld om de reguliere medische benaderingen te vervangen, maar kan deze gebruikt worden als ondersteuning.

Ook een behandeling op afstand is mogelijk, deze helende energie mag verstuurd worden naar andere personen op afstand, maar omwille van karmische en veiligheidsredenen, is wel toestemming van de te behandelen persoon nodig.

Bron: www.bellymoon.nl

Corrie 0909-0237 box 20

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in deze bijzondere therapie? Corry Bellymoon is medium en gelukscoach op www.rimpelsopjeziel.nl. Bezoek haar profielpagina voor meer informatie.

Corrie is meestal in de namiddag en soms ook in de weekenden online.

Lees meer blogs in ons magazine